Home Sweet Home

Kom hem inatt, vilket är så skönt, har verkligen haft hemlängtan nåt fruktansvärt men har haft det så grymt i USA o sett så mycket!
Var hos Tikkan idag, som jag inte sett på 3 veckor så hon va saknad! Har börjat sätta igång henne nu med en mjukstart så får vi se vad som händer sen! 
Kommer åka till Axel imorgon, har inte sett han på ett tag heller o har saknat honom så mycket att det inte finns ord för det, men imon får jag äntligen se han igen!! 😍😍





Mina bäbisar!

Universal Studios





















L.A.



















*Brofist*

The Beach







Great Days
























Missing Him





San Francisco









The USA

Har inte kunnat skriva på ett tag men är som sagt i USA just nu i San Francisco på ett motel med wi-fi!
Har varit på min mosters gård i San Diego o åkt runt o sett sevärdigheter lite överallt! Nästa vecka bär det av till LA!
Så skönt att få träffa min älskade moster igen! 
Kommer fler bilder, resan är ju inte över än!
Låter som jag har det härligt va? Jodå, men det är bara en sak som får mej att få hemlängtan.. Min älskade pojkvän, saknar honom något otroligt o tänker på han jämt! 
Sea World

Seaport Village



Old Town

Carlsbad, Stilla Havet



Jag o älskade moster vid Carlsbad

Lines gård/hus
San Francisco- Golden Gate Bridge

All Of Me

Haft en så underbar helg med min älskling. Helgen kunde inte bli bättre!



I'm Back In Business

Dagen kunde seriöst inte bli bättre trots vädret! Idag har jag jobbat min näst sista dag på jobbet o får snart ut min lön! Sen efter stack jag ut till stallet o red Tikkan efter 2 1/2 månad, så jävla skönt att få sitta på hästryggen igen, har verkligen saknat det! Oså var såklart lilla Robin med såklart! Sen när jag kom hem fick jag reda på att jag blev antagen till mitt gymnasieval!
Nu mår man :D



My Best Friends

Eftersom två av mina bästisar fyller år precis efter varandra så gör jag ett gemensamt inlägg om dem!
Grattis till dem båda o jag önskar dem all lycka i världen! 
Wilma är den lilla blyga tjejen som jag har förvandlat till ett monster, hahah mej skämt åtsido, men har hjälpt till att göra henne mindre blyg o mer utåtriktad iaf!
Hon är verkligen en sann vän, tror seriöst hon aldrig sagt ett ont ord om mej nånsin! Kan lita på henne i alla lägen o hon ställer alltid upp för mej! Jag är nog riktigt dålig på att visa för henne hur mycket jag uppskattar henne.. Hon är bara bäst! Vi har varit bästisar i 12 år nu o vi håller fortfarande ihop, säg nån som gjort det fan! (;
Är glad att jag har dej vännen! 
Älskar dej gumman!

Calle, killen som jag har känt i hela mitt liv o som oxå är min bästavän. Han är en sjukt bra kompis o är inte utbytbar! Kan snacka med honom om allt!
Våra familjer har alltid umgåtts så vi har ju oxå haft semester tillsammans o de har varit en riktigt uppskattad tid! 
Du är helt galen o hittar alltid på saker som får mej att bli häpen varje gång! 
Du är helt sjuk kvinna! 
Men skulle ändå inte klara mej utan ditt stöd! Älskar dej vännen!

Ma Baby

Tikkan kom hem i söndags, o har typ inte sett henne på en vecka! Det känns verkligen som en evighet när man inte har sett henne på en hel vecka..
Nybetäckt så hoppas vi på ett fint föl till 2015 (:
Har varit lite sådär med bloggningen helt ärligt, men har inte mått så prima de senaste så har faktiskt inte alls tänkt på bloggen.. De kommande inläggen lär ju bli om födelsedagar då typ alla fyller år i juli :o


RSS 2.0