There's a war inside my head



Baby Power

Äntligen har lille Harry kommit! Som jag har väntat på mitt lilla kusinbarn! Längtar så tills han kommer hem så man får träffa honom 😄 
Ett stort grattis till er Carro och Robin! 💕


Where are you summer?

Skitväder, har bara lust att gräva ner mig. Men men, just nu väntar jag på att Axel ska komma till mej, eftersom han jobbar helg så kommer jag inte se honom då. 
Igår var det nypremiär, så trotsade vädret och hoppade nämligen upp på Tikkan efter förlossningen! När jag satt på hennes rygg insåg jag hur mycket jag saknat henne. Shiet, va pigg hon va också, så hon gick mer på två ben än fyra hahah 😄
Lill Tösen fick springa jämte mamma medan jag själv hade fullt upp att sitta kvar på mamman. 
Så detta "ridpasset" blev mer lek, vilket uppskattades av oss alla! 
Efter det busade jag även lite med Kakan. Så det blev bara Zorro som fick arbeta sig igenom ett ordentligt dressyrpass! 😅


ATM

Både Axel och jag trotsar sjukdomar för att kunna se Jurassic World (; 


Midsommar










Dålig Update

Jag vet att jag varit lite dålig med att uppdatera bloggen nu de senaste dagarna men har haft lite annat att tänka på nämligen. Jag började att jobba i måndags och ska jobba i tre veckor framöver, så kommer bli skoj att äntligen få kunna tjäna ihop lite egna cash (;
Har sedan i söndags kännt mig väldigt dåsig, och nu i början av veckan har jag varit riktigt sjuk med en sådan hosta, men tvingar mig till jobbet ändå eftersom jag verkligen behöver pengarna!

Tröttnar aldrig på denna bilden, så himla fin!
 

Sunday

Kom hem från Axel idag och åkte direkt därefter till stallet. Tro det eller ej, men fan vilken träningsvärk man får av gokart! Kommer troligtvis åka på en förkylning lagom till midsommar, för har nämligen feber redan nu. Och imon börjar jag jobba. Usch för att vara sjuk.
Så det var riktigt jobbigt med alla stallsysslor idag. 
Dagens pass för Zorro idag blev lite blandat, körde öppna och sluta i båda varven, lite skänkelvikning och sedan samlad arbetstrav samt galopp. Efter det tog vi några skutt över hinderna som stod framme, mycket uppskattat av honom! 
Min älskling 

Vroom

Idag har vi spenderat dagen i Jönköping då vi genomförde Axels studentpresent, gokart! Så jädra roligt var det! 


SOMMARLOV

Igår tog jag äntligen sommarlov! Så underbart! Kollade även studenterna i Sävsjö för detta året, ser så härligt ut att ta studenten! Längtar så tills det är min tur!!





Tufsen

Idag fyller våran fyrbenta, lilla fluffiga familjemedlem 6 år! Vi har haft denna lilla krabaten i hela 6 år, kan ni tänka er det?! Han är nog den mest tillgivna kaninen jag nånsin mött, han sitter sällskap med en i soffan och kollar på film, man kan sitta och mysa med honom, man kan t o m leka följa John med honom! Han är precis som en lojal hund! :D Här får ni ett litet klipp på min fina vän när han letar godis i godispåsen som är tom och några söta bilder på honom!
 
 


Back in the saddle

Eftersom det är i början av juni, så har jag börjat rida Zorro, vilket jag ska göra i princip hela juni åt Susanna! Så har ridit ett svettigt dressyrpass med honom idag, dels för att jag ska få komma in lite i ridningen själv igen. Jag har ju trots allt haft ett långt uppehåll på nästan ett halvår då Tikkan varit dräktig. Perfekt att komma igång med Zorro och sedan komma igång med Tikkan, sedan börjar förhoppningsvis inridningen av Kakan så småningom! 
Och vilket väder sen! Så varmt, både jag och hästarna var blöta av svett hahah. 


There may be lovers who hold out their hands but they'll never love you like I can




Bildbomb från studenten

Älskar verkligen att kolla på de här bilderna, det bara lyser glädje ifrån dem!
Vill du inte vara med på ett fotografi här på bloggen så skriv till mig!
Fotograf: Madeleine Bringevall
 
 

Dagens Kaka

Idag stod longering på träningspasset för Kakan, hon går bättre och bättre för varje gång! Provade även uppsittning och hon är coollugn med det! 


STUDENT 2015

Grattis till min älskade pojkvän och min kusin Moa till studenten! Så grymma är ni! Axel vann även ett stipendium, är så himla stolt över honom!!
Låter bilderna tala, fler bilder kommer så småningom 









Fler bilder från balen

Här kommer resten av bilderna från balen! 










Bal 2015

Ett stort grattis till Axel och Moa som gått balen idag, så himla vackra var dem! Dem var lätt vackrast av alla 1200 elever! Längtar verkligen tills det blir min tur! 
Ursäkta bilderna då dem är tagna på mobilen, kommer finare och fler bilder snart, så håll utkik på bloggen! 
Är så stolt över min pojkvän alltså! 







Återförenade



Sommarklipp


Ett litet klipp på tösen, hon har blivit så busig men har fortfarande lite svårt att hitta balansen ibland som sagt :D

RSS 2.0