Gekås Ullared

Haft en trevlig dag på gekås med mamma och Wilma! Fick tag i massor och spenderade över 2000 kr 😨
Men är riktigt nöjd med dagen! 
Träffade tyvärr inte Morgan denna gången (; 


Avelsvärderingar

Följde med tjejerna i region öst för att kolla på en morganhingst som skulle visas. Främst visades ardenner, amerikansk miniatyr men många andra raser också. Riktig trevlig dag med gott sällskap! 
Riktigt roligt var det också att se alla fina hästar
Här kommer några bilder, ursäkta kvalitén











Something better

Åkte med Carro till Vetlanda idag dels för lite shopping, men oxå för att kolla bebiskläder! Kommer bli så spännande :D 
Har inte gjort så mycket annat idag, tagit ut Tufsen i sin bur för första gången i år, hjälpt mamma lite med maten och bara njutit av ledigheten! 


I kept my fingers crossed

Vet att det blev två inlägg nära inpå varandra men känner att jag behöver skriva av mej lite. Detta lovet har börjat helt åt helvete, och det kommer att fortsätta åt det hållet också. Jag måste plugga MINST varje dag nu på lovet, och jag som är en sån person när jag känner att det blir för mycket så sätter jag mej ner och gör inte ett skit. Skjuter fram allt och blir mer stressad. 
Hästarna, familjen o vännerna kommer alltid vid sidan om, vilket jag oftast aldrig hinner med.
Inte nog med detta så ligger Axel hemma i influensa den stackarn, så lär ju inte kunna träffa honom under hela lovet. Att inte kunna träffa han svider som fan när man behöver honom.. 
Kommer i princip vara hemma hela lovet och inte göra ett enda dugg. 
Jo, juste ja! Plugga såklart! 
 
Läs gärna inlägget där jag länkade en blogg så förstår ni helt min situation. Det är bara att scrolla ner lite 
Mina känslor är verkligen upp och ner just nu  
 
 

GRATTIS MAMMA

Har firat mamma idag med familjen på sandsjö, älskar dig mamma! 


LÄS

  http://m.nouw.com/jenniferjansson/forlat-skolverket-for-att-jag-inte-ar-me-18193308
 
 
 Detta stämmer så otroligt bra, precis så jag känner just nu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pissdag

Inget idag har varit bra förutom att jag slutade tidigt såklart. Får se om jag åker ut till stallet för att rida ut på Tikkan som alltid gör en på bättre humör, men såklart har jag för mycket i skolan "(:"


Hurtful

Har haft en underbar helg med hästarna och pojkvännen, kände nu de senaste dagarna att bloggandet kommit lite åt sidan eftersom jag helt ärligt inte vetat vad jag ska blogga om och att jag inte var så motiverad med det, men ska försöka ta tag i det och blogga minst varannan dag iaf. Lägg märkte till "försöka".
I torsdags så firade vi lilla mormor som fyllde år, har tyvärr ingen bild från det. 
I fredags så hände det inte så mycket utan jag återhämtade mej mest från skolan och allt, sedan hade vi i Morganföreningen region öst möte i lördags om detta åreta aktiviteter mm, riktigt trevligt!
Efter det tog jag tåget in till nässjö där Axel hämtade mej, sedan åkte vi till hans polare och åt middag och hade en trevlig kväll med trevligt folk! Idag har vi mest myst framför Morran och Tobias, sjuka är dem. 
Men vi åkte även traktor idag, Axel körde och jag fick åka med på släpet :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't Stop Believing

Är precis hemkommen från skolan, vaknade upp jämte min favoritkille imorse och vi firar 11 månader idag, snart inte långt kvar till 1 år, hur fort går inte tiden egentligen? 
Tror jag ska ut till stallet sen efter jag ätit, träna Kakan o rida Tikkan, en riktigt bra onsdag! 


Är inne i en Håkan Hellström period

Lätt en av mina favoriter

Heroes

Måste först och främst säga att jag tycker att Måns var en värdig vinnare i mello i år, hans låt var helt klart bäst. Tror han kommer gå långt i Eurovision, grattis till honom! 
Hela denna helgen har jag inte kunnat träffa Axel alls, och kommer knappt träffa han nästa vecka heller vilket suger. Börjar sakna honom efter nån dag efter vi träffats bara, helt sjukt att man kan vara så beroende av någon. Menar inte nu att det är något negativt med det. 
Men nu är det som det är, och jag gjorde det bästa av situationen och ägnade mer tid åt hästarna istället! Har varit i stallet hela helgen nu vilket är så härligt, börjar verkligen få igång motivationen till hästarna nu!
Idag så tömkörde jag Kakan, med träns! Det är ju precis som att hon gjort det hur många ggr som helst fast det var första gången! Hon skötte sig klockrent och hon har kommit så långt med träningen som en 3 åring borde göra, och hon ska fylla 2 nu. Helt otrolig häst alltså. 
Sedan så gick Tikkan och jag på en promenad i skogen vilket var uppskattat av henne, och att jag inte satt på hennes rygg hahah. 
Hade även en mycket trevlig kväll med Andersson igår som slaggade här tills idag, kollade på mello o skräckfilm o snackade mycket skit, vilket verkligen behövdes! Så skönt att kunna prata av sej. 
Nu har ni fått ett hyfsat långt inlägg att läsa som jag inte brukar göra. 
Nu ska jag äta och efter det ska pappa och jag ut och övningsköra, så håll er inne!



It's Friday, I'm in love

Älskar detta soliga vädret så mycket alltså! 
Har sån träningsvärk i rumpa och lår, och efter man ridit 3 hästar så kan jag ju säga att det inte blev bättre (;
Ska bara sova denna fredagen o inte göra ett skit verkligen. Så jävla skönt!
Har ridit Tikkan o Sudden o hoppat Zorro. Släppte även Kakan lös i paddocken så hon fick skutta lite vid hinderna som hon faktiskt gick över några ggr! Så nöjd med hästarna idag! 
Tikkan o jag 
Zorro
Sudden
Kakan

~

Idag går mina tankar till min moster och mina kusiners mamma, som skulle fyllt år idag. 
Kärlek till den kvinnan ♡
Medan det har varit fint väder ute så sitter man i skolan o när man väl kommer hem så fortsätter studierna där o man blir aldrig av med dem. 
Livet fortsätter fortfarande att rulla även att jag tycker att tiden går för fort 





BECAUSE I'M HAPPY

Har sådana humörsvängningar så det finns inte, men just nu känner jag mej otroligt glad även fast det är måndag.
Har följt med dagen av bara farten, varit i skolan o ridit två hästar sen hann jag tydligen inte med mer för dagen tog slut. 
Har bästa familjen, bästa pojkvännen, bästa vännerna och de bästa hästarna!
Livet leker!

Tösen är extra mysig när hon är dräktig 

En Vän Med En Bil

Igår kom Axel till mej o sov över, vi njöt mest av varandras sällskap. När jag väl tänker efter så känns det som jag tar honom lite för givet ibland.. Vissa dagar kan det bara slå till mej: fan vad mycket jag älskar denna människan. Tycker att jag är så dålig på att uppskatta människor ibland alltså.
Iallafall så har jag under de senaste dagarna hunnit vara i stallet (såklart), käkat mycket pizza, umgåtts med Calle o gått på bio, o sen hälsat på min kusin som är gravid! Ser fram emot detta väldigt mycket, ska bli skitkul att få ett kusin barn! :D 




Carry On

Tänkte att jag äntligen skulle uppdatera bloggen, men har inte missat nåt särskilt att skriva om. Känner mej lite lost just nu, allt runt omkring bara rullar på och jag följer bara med strömmen om ni fattar vad jag menar? 
Har iaf haft en trevlig kväll med Calle, var alltför länge sen vi träffades! Käkade pizza o kollade på I Nöd Eller Lust, sjukt rolig film! 

The Memory Remains

Haft en chill tisdag med bara en lektion + sovmonne. Men har pluggat i ungefär 5 h idag på provet vi har imorgon, kommer gå åt '#*@]|~"&#*, även att jag pluggat som en galning och sen i söndags så kan jag typ ingenting. Tid tar det upp kan man säga, har inte tid för något eller någon för tillfället vilket suger.

Åt på bambupinnar med Andersson idag, var evigheter sen jag åt thaimat, sjukt gott! 
Lägger ut en nytagen selfie från idag
Hahah fluffhår



Odd Molly



RSS 2.0