Called out your name but there was no answer



Last Night



En aning rikare

Kom hem för någon timme sen då Wilma och jag tjänat in goa cash då vi jobbade på diggiloo! Snacka om schysst jobb! 😃 så jädra kul hade vi det! 



Kolmården

Haft äntligen haft lite semester med min älskling efter han jobbat o slitit med sitt jobb! Igår spenderade vi kvällen ute vid stugan, åkte båt till vallsjöbaden och spelade lite minigolf och åt glass, perfekt sommarkväll! 👌🏼
Idag blev det en spontantripp till Kolmården, som rubriken lyder. Har inte varit där sedan jag var i 10 årsåldern, så var lite smått kul faktiskt att se alla djur!
Ursäkta dålig kvalité på en del av bilderna. 














Mys

Efter jag tränat Kakan idag, så märkte jag att jag inte sett hästarna på baksidan på en stund, jag ropade på dem som jag alltid gör och tänkte; dem kommer snart springandes hit!
Men ack så fel jag hade, när jag kom upp till hagen så fanns det inga hästar där, inte heller något staket. Hästarna stod o betade gladare än någonsin ute i skogen. Vi fick trots allt in alla utan problem faktiskt! Dessa otroliga djur slutar aldrig förvåna en! 
Blev även en mysstund med min lilla skorpa 💕

Kakan med sitt nya träns!

Axel

Idag fyllde min bättre hälft hela 19 år!
(Kunde inte skriva förren nu, men bättre sent än aldrig, right?)
Han är den mest underbara och fantastiska person jag någonsin mött och jag vet redan nu att jag aldrig någonsin kommer att hitta en kille som honom, han är inte utbytbar mot något!
Han har alltid funnits där för mej och stöttat mej genom allt, alla saker han har gjort mot mej kommer jag aldrig kunna att betala honom tillbaka. Han är helt fantastisk min älskade pojkvän! 
Han vet även exakt hur han ska skämma bort sin flickvän då han är en riktig romantiker! 
Han ser och märker när jag mår dåligt då han läser mej som en öppen bok, han gör alltid sitt bästa för att försöka få mej på humör igen och jag kan ju säga att han nästan alltid lyckas!
Hans leende får mej alltid på gott humör!
Jag älskar honom. Grattis mitt ❤️







Njuter till fullo av sommaren

Idag har jag, Oscar och pappa fiskat nästan hela dagen, det var nog minst två år sen jag fiskade senast! Vi valde iaf inte en bra dag då solen stekte och fiskarna var lama som bara den. Oscar lyckades ändå dra upp en gädda på ca 1 kg, fråga mej inte hur hahah. Men det var den turen vi hade idag. 
I stallet idag så kände jag att Kakan var lite trött så vi gjorde inget ansträngande och övade istället på uppsittningar! Blir lika fascinerad varje gång av denna häst! Hon är 2 år och man sätter på henne sadel och träns utan problem, sedan så hoppar man bara upp i sadeln och hänger där utan några problem! Hon bara frustar nöjt och är glad över att hon gör rätt och all beröm hon får! 
Min älskade stjärna!


Tösen börjar bli riktigt stor nu.. 

Sun Is Shining

Vaknade upp till ett så vackert väder idag, så kan ju påstå att humöret är på topp idag! 😄 
Gårdagen spenderades dels i stallet och efter det så åkte jag till Axel för att fira honom i förskott. Blev en mycket trevlig kväll!
Idag började vi dagen med mys o frallor till frukost, utomhus i solen. Perfekt sommardag 👌🏼 


Shopping

Gårdagen spenderades med Wilma i Växjö och kam säga att jag inte har mycket pengar kvar nu 😂 
Ska snart ta en sväng till stallet, tränar Kakan för fullt! Det är ju snart morganriks!! 😃


My Love



Summer, where did you go?

 

Drawing

Funderar stark på att ta tag i att börja teckna igen. Saknar det en massa och jag har tappat en massa sen sist. Visst det handlar mycket om hästar, men vafan gör det? Det är ju kul! 
Vad tycker ni?
Alla bilder som ni ser är 2 år eller äldre 










Birthday

Haft en riktigt bra dag även om jag suttit på ett tåg nästan hela dagen. Först och främst vill jag tacka alla så hemskt mycket för gratulationerna! 
Min dag började med att jag o Andersson vaknade upp i Göteborg o så hade min snälla kusin Ollie och hennes sambo Sebbe fixat en tårta till mej! Hur gulligt?? 
Vill även skriva om en nackdel med att fylla år hahah, att Facebook blir en tortyr med alla möjliga bilder på sig själv. Usch. Så kolla in fb om du vill få dej ett gott skratt! 
Väl hemma så blev jag firad av min familj och jag fick så fina presenter! Är verkligen helnöjd med dagen!






Finaste presenten av min älsk ❤️ (syns inte jättebra på bilden, men bilden är på mig och Axel) 

Seventeen



Göteborg

Har spenderat dagen på Liseberg med Andersson, riktigt kul trots vädret!
Just nu sitter vi hemma hos göteborgarna och kollar film 





At The Moment



Livsnjutare

Igår fick jag äntligen se min andra halva efter drygt två långa veckor! Eftersom vi båda jobbar/jobbat så har tiden varit knapp och vi har knappt hunnit träffa varandra, men idag blev det äntligen av!
Så vi tog en liten "minisemester" och spenderade natten ute i stugan tillsammans. Vi hade tyvärr lite otur med vädret, så det blev inga 30 grader den här gången utan vi fick nöja oss med att vara inne i stugan helt enkelt. 
Men det blev ändå inte så dumt, tända ljus, jordgubbar och film med den man älskar är mycket uppskattat efter man inte setts på ett tag! 
Idag när vi vaknade var det lite varmare fast det blåste mycket, men vi trotsade vädret och tog ett morgondopp trots kylan! 


Morgondopp



Älskade Sommar!

Har varit lite dålig med uppdateringen ett tag nu, och helt ärligt har jag inte haft något direkt att skriva om. Men ska försöka att uppdatera lite mera nu. 
Igår tog jag sommarlov på riktigt efter 3 veckors sommarjobb! Så himla skönt + att jag har mer pengar på kontot nu!
Idag har jag bara tagit det lugnt o njutit av ledigheten, klippt gräset och träffat Anna. 
Just nu sitter jag ute vid stugan och ska ta sista doppet för kvällen!
Kommer nog att tillbringa största delen av sommaren här! 



ATM

Spelar kubb med Calle


RSS 2.0