Saturday

Spenderat dagen i Jönköping med Andersson och det var verkligen välbehövligt kan jag säga! Har nämligen inte shoppat på väldigt länge, så fick med några fina fynd hem. 
Axel är äntligen hemma från Napa!! Och som jag gått hemma här som en tok och längtat efter honom så mycket, så tror ni inte att han blivit sjuk den stackarn? Så kommer inte träffa honom alls som var planerat för kvällen. FAN. 
Känner att turen inte är på ens sida just nu. 
Så drog iväg till Mila o Fatemeh och spenderade kvällen där ist och käkade god mat och snackade välbehövligt tjejsnack! 






Jag saknar honom

Jag saknar att kunna prata med honom. 
Jag saknar att kunna röra vid honom.
Jag saknar att kunna hålla om honom. 
Jag saknar att kunna kyssa honom. 
Jag saknar att kunna skratta med honom. 
Jag saknar att kunna gråta med honom.
Jag saknar att kunna somna med honom. 
Jag saknar min pojkvän. 
Jag saknar min älskade. 
Jag saknar min bästa vän. 








Brinner i bröstet


Har verkligen fastnat för denna låten, så himla fint budskap och inte nog med det, han gör även teckenspråk i videon! Kärlek till denna divan <3 

Conceal, don't feel.

Alla kan vi fejka ett leende, även jag 


Sweetheart

Här kommer lite bilder på lilla tösen! 




Älskar vädret!




Dagen i bilder

Först och främst måste jag säga grattis till min älskade kusin Anna som konfirmerat sig idag! Tyvärr var jag inte där idag, men jag hoppas att hon haft en underbar dag! 
Har spenderat dagen i Vrigstad med Andersson och efter det åkte jag ut till stallet och mös med den nya lilla tösen, bilder på henne kommer i nästa inlägg! 
Min vackra kusin! 💕


Hahah vi var nog barnsligare än barnen som var på markanden! 



Trevlig kväll

Började helgen med middagsmys 👌🏼


Välkommen till världen!

Inatt födde Tikkan ett litet gulbrunt sto! 
Så himla vacker är hon!! 


Hann inte blogga igår...

..för jag hade lite annat för mig, hade en ren helvetesdag igår rent ut sagt. Jag började dagen med att säga hejdå till Axel som åker till Napa imorgon, så kommer inte får träffa honom på ett tag.. Otroligt jobbigt. Sen så väntade en hel dag med nationellaprov i matte. TRE MATTEPROV PÅ EN DAG. Sjukt.
Så ja, jag var inte på topphumör igår. Efter det åkte jag ut till stallet för att koppla av lite och mysa lite extra med Tikkan, för det finns ingen härligare känsla än att få kontakt med en häst och särskilt när hon lägger mulen mot axeln.. Sötan! 
Efter att jag pysslat om henne i 10 min märkte jag att det läckte "mjölk/vätska" ur spenarna! Så det har varit förvak inatt kan man ju säga för fölet är på G! 
Så nu blickar jag inte tillbaka till den hemska onsdagen och hoppas att vi snart har ett föl i stallet i slutet av veckan! 


Something Big

Är precis hemkommen från skolan, hann inte blogga igår eftersom jag satt uppe till 12 för att plugga på matten tills imorgon. Kommer bli en helvetesdag imorgon rent ut sagt, matteprov i nationella hela dagen och sista gången jag får se Axel innan han åker till Ayia Napa. 
Men aja, nu till det positiva från gårdagen. Jag har börjat övningsköra helt nu till och från stallet och det går superbra! När jag kom ut så longerade jag Kakan med sadel. Hon gick hur fint som helst och lyssnade på mina hjälper helt klockrent! (Nästan lite för bra ibland hahah) sen i stallet så provade jag att hoppa ifrån marken och hänga på henne, klockrent där med!! Innan har jag använt pall då hon tyckte hopprörelsen man gör när man hoppar upp är lite läskig, men hon är så duktig nu!
Kicken däremot får man ha lite mer pli på, men det gick ganska bra faktiskt efter en hel del om och men (;
Och en till positiv grej till är att Sudden är dräktig med Tibbe! Så roligt att det finns något positivt i allt det sorgliga! 

Just nu sitter jag med matten och inväntar att Axel ska komma så vi kan äta och bara mysa resten av kvällen, sista gången innan han reser iväg, så man får ju ta o passa på! 


LÄNGTAR

Nu längtar jag efter fölisen så mycket att jag tror jag spricker! Tikkan är riktigt rund om magen nu, så kollar henne varje gång jag är ute i stallet. 
Och man längtar ju ännu mer när man ser alla föl som kommit detta året överallt på sociala medier, det bara kryllar av fölisar! Längtaaar!!
Förra årets föl: Idet's Prince of Thieves (Robin) 

Idet´s Farmers Tribute

I onsdags någon gång skadade Tibbe sitt ben ordentligt. Och i torsdags fick vi ett tråkigt besked att han inte gick att rädda. Så ung häst, och så otroligt vacker och klipsk.. Han var verkligen en speciell häst. Riktigt tråkigt är det!
Kommer aldrig glömma denna häst.





dem säger att tiden läker alla sår, men livet lämnar alltid spår




Saturday

Att börja dagen med att vakna jämte sin älskade pojkvän måste vara det underbaraste som finns! 
Efter vi legat o degat i sängen en stund så gick vi till gården jämte för att kolla på kosläppet, härlig vårkänsla att se alla glada kor skutta runt!
Sedan så spenderade vi resten av dagen åt att bygga en flotte, hahah gick väl sådär med att få den att flyta men vi lyckades! Flotten var ett uppdrag till Axels studentkamp, så hoppas han får poäng för det, för så mycket jobb för en liten flotte! 
Axel skjutsade hem mej sen, för vi båda måste börja plugga imon, så sängen kommer va extra kall och tom inatt 😔


Wasted Years

Ännu en lång skoldag är avklarad, tröstar mej med att det snart är sommarlov. Direkt efter skolan stack jag till massören för att ta bort det sista stela av min nacke, nu har jag inte ont nånstans och känner mej knappt stel längre! Så sjukt skönt! :D
När jag cyklade hem passade jag på att ta en sväng till Calle och vi hade ett behövligt snack! 

Body Language

Känns som att skoldagarna bara blir längre och längre, särskilt när man gått runt med nackspärr nästan hela veckan. Var hos en massör i måndags och hon löste upp det värsta så jag är inte sne längre, men har fortfarande ont och är spänd. Ska dit imorgon också för att lösa upp det sista. 
Men trotsar nacken och åker ut till stallet ändå. Tränade Kakan och Tibbe idag, och gick ut och betade med Tikkan. Eftersom Tibbe nästan var helt ohanterad så måste man ju börja från allra första början, han var klockren och schabraket var ingenting för honom. 
Kakan tog jag ut på en skogsrunda och hon skötte sej exemplariskt! Efter det löslongerade jag henne i paddocken och hon börjar verkligen att förstå alla kommandon och hon gör alltid sitt bästa! 
Bildbomb på hästarna:
Tibbe


Kakan
Tikkan 


Todays



Golden Gate Bridge

tbt
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0