Driving

Har övningskört för första ggn i mitt liv! Och jag ska inte ljuga, jag var livrädd, men det gick nog ganska bra ändå, fick bara kärringastopp en gång så..
Har inte bloggat så mycket nu o det kommer nog inte bli så mycket bloggning nu framöver heller, tidsnog börjar jag skriva igen men just nu behöver jag en paus då allt är jävligt jobbigt runt omkring. 
Saknar honom. ♡

I was born to be real, not to be perfect.



You're My Drog


Skolfoto

No Easy Way Out

Nu är det enbart plugg som väntar för mej idag! 


Smells Like Teen Spirit

Ja, Sveriges politik, den suger kan jag ju bara börja. Är inte för något parti så egentligen, utan jag tycker alla har något bra men det flesta frågorna är riktigt dåligt ställda, det blir ju ändå aldrig ändring på något ändå.. Känner mej riktigt missnöjd med Sveriges politik. Allt blir bara kaos o det blir bara konflikter. 
Har annars haft en helt okej dag o allt måste ju gå på som vanligt (: 
Har bara jobbat Tikkan från marken idag o gjort några enstaka övningar för jag hade ingen riktig ork till något annat, men hon skötte sig perfa min söta lilla stumpa! 


Heaven Can Wait

Har haft en riktigt trevlig helg måste jag säga trots allt runtomkring! 
Fredagen började med en jobbig skoldag dock, men slutade med en matdejt på sandsjöbaden med min älskling! Sen på lördagen gick vi på bio, Guardians of the galaxy i 3D, ganska bra film faktiskt! Sen så har vi firat Ogge nu medans han nu är hemma, han fyller nämligen 19 imorgon, så man får passa på medans han är hemma (; 
Sen måste jag ju såklart gratta min älskade pojkvän som köpt sin första bil som han slitit ihop pengar hela sommaren för! Riktigt stolt över min pojk! 😍



Dinner



Fuck Cancer



MacBook Air


Äntligen!!

Wild Child

Haft sovmonne idag men har ändå spenderat mycket tid i skolan känns det som ändå, senare på eftermiddagen longerade jag Tikkan o sen gick jag till Wilmi, längesen vi umgicks nu, har knappt tid för nåt känns det som.. 
Har i vilket fall världens bästa vän! Fick en försenad födelsedagspresent, så jävla gullig o störd är hon! 


Addicted To You




Gekås Ullared

1200kr fattigare 💸👌


Love Jumping

Äntligen! Så som jag längtat efter att hoppa så fick jag hoppa idag! O har inte hoppat på ett halvår o kan ju säga att hoppning är en färskvara
Hoppade två hästar idag Tikkan o Zorro, två helt olika hästar med olika personligheter. 
Hoppade Tikkan först o jag är jättenöjd verkligen! Bestämde mej för att rida enbart med sitsen så gott jag kunde o de gav ju resultat! 
Zorro har jag ju aldrig ridit innan men han va verkligen duktig även om det gick lite tungt så fick jag över han på 50.
Så är väldigt nöjd med dagen även om jag red med stukad fot


Todays



No Inspo

Känns helt ärligt meningslöst med att blogga men gör det ändå, kommer säkert över det snart, förhoppningsvis.
Red Tikkan idag, o valde lite dressyr med mycket volter o böjningar gick sådär, sen red vi ut på ängen lite o jag kan ju säga att jag i princip måste öva hela min sits! Det kändes verkligen!
Sen fotade vi fölisarna o Kakan lite hann inte sj få så bra bilder då jag höll hästarna osv 
Sjukt vad Kakan har växt Asso! 
Sötan kommer bli en så fin ridhäst!!


RSS 2.0