Långhelg!

Nu tar jag som sagt långhelg vilket är behövligt efter sprungit 3,5 km på idrotten! Ska återhämta mej nu, sen drar jag till Vrigstad för att spendera kvällen med Andersson. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! 
Våren börjar verkligen komma på riktigt nu, kärlek till det! 


Back in the saddle

Igår när jag var ute i stallet fick jag äntligen rida ett riktigt träningspass med Zorro, kom inte ihåg senast jag red ett ordentligt pass! Trodde verkligen det skulle gå dåligt eftersom jag inte ridit ordentligt på ett halvår kanske, men det gick faktiskt superbra! 
Vill bara rida mer! Men får vänta tills Tikkan har fölat. Och om ett år kanske jag sitter uppe på Kakan? Vem vet? (;



Training



B&W

Kom precis hem från skolan efter en tung dag, och det blir inte bättre av vetskapen om att jag inte kan åka till stallet idag eftersom jag har prov imorgon som jag knappt förstår mej på, så ni förstår säkert vad jag kommer göra resten av dagen! "😃" 
Efter Axel hade åkt hem från mej igår så sprang jag en runda, efter att ha kämpat mej igenom hela 3 km, *ironi* så känner jag att jag måste bygga upp min kondition igen. Så funderar på att ta en runda idag igen innan plugget! 


New in



Ta mig tillbaka

Dagen började på bästa sätt genom att vakna jämte mitt hjärta, verkligen det bästa som finns. 
Men efter jag kom till skolan så kändes det som att dagen bara blev sämre och sämre. Är ruskigt trött och har verkligen ingen ork till något, orkar inte bry mej heller för den delen. 
Tibbe

Kicken 

ATM

Sitter just nu på altanen och njuter av att slutat tidigt och vårsolen! Helt underbart! 


See you again

Våren är verkligen här, det börjar bli varmare, vädret ändras för varje dag som går, det är mer ljust ute, hästarna har nästan fått all sin sommarpäls och är allmänt glada av vädret! 
Emma blir också glad när solen är framme 😃
Har verkligen sån stor motivation till stallet nu! Vill vara där ute så ofta som det bara går och såklart när det är fint väder! Bara älskar att vara med dessa underbara djur och spendera tid med dem! 
Har även börjat bli riktigt kär i Tibbe, vilken häst med ett sånt bra psyke! Tikkans föl upp i dagen hahah (y'
Synd att han bara stannar en så kort tid dock.. Han är nämligen en riktig drömhäst! 


Idet´s Farmers Tribute

Igår när jag var hos Axel så kom Idet´s Farmers Tribute, (Tibbe) tillbaka till Stall Idet efter två år! 
Shit vad fin han har blivit! 
Han ska betäcka Sudden, så han stannar tills hon är dräktig. Kommer bli superkul att ha en hingst i stallet igen! :D 



1 år

Igår har jag och Axel varit tillsammans i ett helt år! Så på fredagen när jag kom till honom så möttes jag upp av en glad pojkvän med ett par rosor i handen. Sedan åkte vi hem till honom o mös resten av kvällen. 
På lördag morgon vaknade jag av att han kom med frukost på sängen.  
Han tog sedan med mej på en trip till grännaberget där vi mös och fikade gott. Efter det åkte vi till Gränna och kollade runt lite. 
Sen när vi kom hem väntade en finmiddag, och vi njöt av varandras sällskap och hade så mysigt! Resten av kvällen så kollade vi på GOT o käkade B&J's. 
Han är den bästa människan jag nånsin mött, han vill mej alltid väl och han är så romantisk! Älskar honom något så otroligt! 








On My Way

Sitter nu på tåget till Axel där han ska hämta mej i Nässjö. Efter två långa veckor ska vi äntligen träffas!! Helgen kommer bli helt underbar! 
Tikkan får stå för bilden idag, flätade henne i onsdags, är hon inte supersöt?? 😃 skrittade ut med Susanna igår förresten, gick väl sådär helt ärligt. När jag väl bestämt mej för att rida i grimma o grimskaft så har hon bestämt sej för att allt ska vara läskigt! Taktade hela rundan! Lilla stumpan ❤️


I'd pull a sunshine story in a pouring rain

Tisdag, ingen händelserik dag precis. Haft sovmorgon, skola, plugg, utvecklingssamtal och ett fruktansvärt humör. Det har gått upp och ner hela dagen. 
Dagens räddning blev Axel, har inte sett honom på över en vecka och saknaden blir ju inte mindre direkt
Saknar att krypa ner i hans mysiga famn..
Så när inte pojkvännen är i närheten så får kaninen vara ens räddning hahah




Äntligen!

Äntligen har jag blivit så pass frisk att jag orkade ta mej ut till stallet idag! (Även skolan, inte lika kul dock)
Har saknat hästarna något otroligt! Har inte sett dem på 1,5 vecka och ändå känns det som en evighet sen jag såg dem. 
När jag kom till stallet stod Tikkan vid staketet och såg först inte att det va jag, men när hon såg att det va jag så verkade det som att hon ville kliva över stängslet för att jag skulle kunna hälsa på henne :D va bara tvungen att skriva det eftersom Tikkan annars är så stolt att hon aldrig visar sånt som att man kan sakna någon, så njöt verkligen lite extra där! 😍
Tog sedan en promenix med henne i skogen sen, mjukstart för mej och nervarvning för henne! 
Tog sedan in Kakan för att mysa med henne oxå
Nu väntas plugg inför prov imorgon!


En piggare och friskare Emma

Back On Track

Jag har inte glömt bort bloggen, men jag tänkte att eftersom jag legat till sängs i 5 dagar p g a både feber och halsfluss, så tänkte att det inte är så intressant att läsa om vilka filmer jag kollat på t ex. 
Efter att inte ha kunnat äta riktig mat på 3 dygn och kräkts p g a halsen, så mår jag idag mycket bättre måste jag säga! Kan äntligen äta igen och jisses vad jag saknat all mat.
Funderar t o m på att åka ut till stallet imon om jag mår såhär bra, va över en vecka sen jag såg Tikkan och Kakan, saknar dem så mycket för det känns som att jag inte sett dem på månader när det bara gått en vecka. Hemsk känsla. 
Har heller inte träffat Axel sen förra veckan heller, har knappt träffat någon alls.
Men nu börjar friska Emma komma tillbaka med en större motivation än innan!
 
 
 
 


Halsfluss

Som rubriken lyder så har jag fått halsfluss. Febern kom krypandes igår, och hade 38,6 idag. Efter att ha knarkat Ipren o halstabletter för halsontet så är jag helt slut fysiskt. 
Kommer förmodligen vara hemma från skolan imorgon, känner mej riktigt dålig. Vill bara gå o gräva ner mej just nu, jag kan inte va sjuk nu!! 
Gammal bild, en frisk Emma

Vårkänslor

Kom hem från Axel igår, så sov ensam inatt. Att vänja sej vid att sova själv efter många nätter tillsammans är inte det lättaste, letade efter honom i sömnen hahah. 
Sista lovdagen var inte helt fel även om man har lite måndagsångest för skolan imon, så fint väder! Känns verkligen att våren kommer tillbaka, och det är inte bara jag som märker det. Hästarna är så pigga och glada när det är sånt här väder! 
Underbart.


Från vänster: Sudden, Kakan, Peggy, Zorro, Kicken och Tikkan

Ingen annan rör mig som du

Juste ja, jag hade en blogg ja! Axel kom till mej i onsdags o vi åkte på en roadtripp ändå till Vimmerby, fråga mej inte vad vi gjorde där xd 
Han sov hos mej till torsdagen men gick upp för att jobba, sen efter jobbet så kom han hit igen. Medan han jobbade så passade jag på att åka ut till stallet, plugga o en massa annat.
Tömkörde Kakan helt själv och det gick super! (Hon sprang ifrån mej en gång bara, så ni inte tror att allt vi gör är helt felfritt) men seriöst, det känns som att hon gjort det innan, och hon säger inget om att jag fäster tömmarna i bettet heller! Vilken häst! 
Och nu till Tikkan, så gör jag bara roliga saker med henne då hon är så stor nu att jag inte kan rida ordentligt alls, så det fick bli en skrittrunda i skogen helt utan krav utan hon skrittade glatt på, vilket tror jag uppskattades!
Igår morse så tog Axel och jag en ordentlig sovmonne, vi sov till 11. Har seriöst inte sovit så länge på hur länge som helst. Efter det blev det äggmålning, det är ju ändå påsk! (;
Efter det åkte vi hem till Axel, käkade hos hans mormor o morfar 👌 
Imorse när vi vaknade stod detta på bordet när vi kom ner (bild längre ner)
Har de bästa svärföräldrarna! 💕
Och idag ska vi även iväg på kalas, sen får vi se vad dagen bjuder på!






Idet´s B´Scuit

Drog ut till stallet så fort jag vaknade idag, riktigt skönt med sovmorgon! Hade de nya kläderna som jag köpte på gekås, sjukt nöjd! Jag pysslade om hästarna lite extra idag och borstade bl.a. Igenom Tikkans svans så den blev finare än den varit på länge! Nästan helt tovfri! Red henne barbacka och det känns verkligen att hon inte orkar så mycket för nu börjar bebisen att bli lite för stor i magen på henne 😍
Släppte Kakan lös i paddocken så hon fick hoppa och visa upp sig, vilken häst det kommer att bli alltså! En riktig stjärnarkitekten hon! 
Efter jag kom hem så pluggade jag o städade, kommer äntligen att få träffa min älskling imon som jag inte gjort på hur länge som helst! 





RSS 2.0